Információk - Kara-Kitáj nyugat-szibériai lajka kennel

Kara-Kitáj lajka kennel
Tartalomhoz ugrás
Kara-Kitáj O alom
született: 2016. május 16.
4 kölyök -  2 szuka, 2 kan
Vertas-Tagilas
Vertas
/Yar - Vinetta/
Igra
Kara-Kitáj Igra
/Volchok - Kara-Kitáj Gora/
Igra rosszul lett, de mivel már máskor is volt babéziás nem ijedtünk meg. De nem lett jobban, infúzió és infúzió, napról-napra. És lassan már hálni járt a lélek bele, az én életerős kutyám, már alig tudott lábra állni. Persze teljes kivizsgálás, az eredmény lehangoló, búcsúzzak el a kutyámtól, mert már nem sok van neki hátra. Gondolhatjátok, hogy nem nyugodtam bele. Hívtam a természet segítségét, hogy segítsen nekem meggyógyítani Igrát. Ekkor már csont és bőr volt, de nem adta fel, azt hiszem ezt anyjától Gorától örökölte. Egyszer csak elkezdett enni, örömömbe sírtam, mert tudtam, hogy most már jó, amit csinálok, és minden rendbe lesz. Három hónap múlva a kontrol kimutatta, hogy minden szövődmény nélkül meggyógyult Igra. Csak arra figyeltünk, hogy fokozatosan újból visszatérjen az élete a megszokott mederbe. Újból szívesen járt gyakorolni a vércsapát is. De ekkor újra szerelembe esett, az orvos szerint elég erős egy újabb alomhoz, kicsit félve, de bele vágtunk.

Hosszú út állt előttünk, ugyanis a megfelelő kant Litvániába találtuk meg, Vertast. A nász sikeresen létre jött, és kíváncsian vártuk a 21-ik napot. És ott voltak a kis szívecskék, csak sok pihenést javasoltak, az előzmények miatt. Hát, aki ismeri az én Igrámat, az tudja, hogy ő nem tud pihenni, ha egészséges.
És eljött a várva várt nap és megszülettek a kölykök, 2 kan és 2 szuka. Igen a várva várt szuka, az én O-yám. Szerencsére nyoma sem volt a betegségnek, és gyönyörűen felnevelte Igra az almot. Nagyon szép kiskutyák lettek, és nagyon jó gazdikhoz kerültek.
Vissza a tartalomhoz